Voor mijn opleiding Communicatie & Multimedia design heb ik verschillende projecten gedraaid, hieronder een indruk van de eindproducten.
De Streekboer is een online platform waarbij streekboeren hun producten kunnen aanbieden. Het is echter wel een uitdaging om de boeren te laten begrijpen hoe de destreekboer.nl werkt. Wij hebben hier een digitale interactieve infographic voor gemaakt om de boeren in te lichten over destreekboer.nl
Via deze link: https://goo.gl/SsvIKr kunt u het project bekijken.
--- --- ---
De Blokhuispoort is een voormalig gevangenis in Leeuwarden. Hier zijn nu bedrijven in gevestigd, het is nog wel een uitdaging om de weg te vinden in dit gebouw.
Voor op een touchscreen in de Blokhuispoort is dit een applicatie om bezoekers de weg te wijzen binnen de Blokhuispoort. 
Hieronder een trailer van het project.
--- --- ---
Als een proof of concept voor een mijn-omgeving voor vakantieparken in Nederland is er een concept ontwikkeld om vakantiegangers een persoonlijke tip te geven op basis van zijn/haar gegevens die ze hebben ingevuld op de mijn-omgeving. Deze tip kan op verschillende categoriën maar wij hebben ons gefocust op restaurants.
Hieronder een trailer over deze opdracht,
de prototypes zijn gemaakt in Adobe Experience Design
--- --- ---
Om het op verschillende festivals in Nederland schoon te houden is er tijdens een schoolproject een prullebak bedacht, die geluid maakt als men er iets in gooit. Op deze manier krijgt de gebruiker feedback en worden ze ook meteen vermaakt. Om dit te verduidelijken heb ik hier een animatievideo voor gemaakt, deze video is gemaakt in Adobe After Effects
--- --- ---
Met een groep hebben we gewerkt aan een infographic om de gasmarkt van Nederland inzichtelijk te krijgen voor de algemene burger. 
Back to Top